Blog offline + vijf weken gewerkt

26/03/2018 Evelyn 1 Reacties

Mijn blog heeft eventjes stilgelegen. Enerzijds omdat ik nu een fulltime job heb en ik heb mij die eerste weken daarop geconcentreerd. Anderzijds omdat mijn blog een hele week offline was door problemen bij de host. Sinds vrijdag is mijn blog eindelijk terug online en ga ik terug wat meer schrijven. Al zal het niet op regelmatige tijdstippen zijn.

Time flies when you’re having fun

Wat vliegt de tijd snel. Ik heb er al vijf weken gewerkt en het voelt alsof ik er nog maar vorige week ben begonnen. Ik beleef veel plezier en kan er goed praten en lachen met mijn collega’s. Natuurlijk wordt er ook nog gewerkt en ik heb nog nooit zo veel bijgeleerd op korte tijd als nu. Ik werk vooral met het programma Adobe Indesign (een programma om pagina’s op te maken) en ik leer echt alle functies kennen. Snelheid is ook een belangrijke factor en daar kan zeker nog op geoefend worden. Er zijn al veel shortcuts en handige functies die ik onder de knie heb die je veel sneller doen werken. 

Boeken opmaken

Ik ga vooral boeken opmaken. Omdat dit volgens bepaalde regels verloopt, hebben ze mij eerst correcties laten doen op proeven die mijn collega’s al hadden gemaakt. Zo heb ik de manier van werken leren kennen. Vrijdag werd het tijd om zelf aan een boek te beginnen en ik was blij dat ik eindelijk een meer gevarieerde job mocht doen. 

Nieuwe bedrijfswebsite maken

Voor ik op mijn werk begon hadden ze een nieuwe logo en huisstijl ontworpen. Daar hoort ook nog een nieuwe website bij die al een tijdje stil bleef liggen. Omdat ik ook wat kennis heb van webdesign en WordPress mocht ik de nieuwe website maken. Ik heb dus al mijn eigen projectje gekregen waar ik mijn creativiteit de vrije loop kan gaan, want dat mis ik wel een beetje in mijn job. Als die website goed lukt, willen ze misschien klanten aan een nieuwe website helpen die ik dan mag maken. 🙂 

Wat mis jij soms in je job?

XX

Evelyn

1 mensen hebben gereageerd

  1. Hmm ik mis soms ook de creativiteit die ik in mijn werk kan stoppen.
    Ik mag de social media beheren van deze kleding winkel maar soms lig ik niet met de baas op 1 lijn waardoor ik niet mijn idee kan laten zien, helaas.

Laat een berichtje achter:

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *