Dagje markt en shoppen met mijn meter

27/01/2018 Evelyn 0 Reacties

Ik heb een heel goede band met mijn meter, maar spijtig woont ze niet echt in de buurt. Toen ik nog op school zat, zag ik haar maar één keer in de maand in het weekend. Nu ik sinds september thuis zit, ben ik haar vaker gaan zien. Donderdag is onze favoriete dag omdat we dan samen naar de wekelijkse markt en de winkels gaan. We eten ook steeds in dezelfde bistro en proberen het hele menu uit. Begin februari begin ik met werken en dan zal het terug gedaan zijn met de bezoekjes in de week. Nu koop ik elke keer wel iets als ik daar ben. Dit zijn mijn aankopen van die dag:

Longdrink glazen en notitieboekje van Hema

Ik woon nog thuis, maar ik heb wel al een hele kast vol staan met vooral keukenmateriaal om later mee te nemen naar een nieuwe woonplek. Die spullen werden vooral door mijn moeder gespaard in de supermarkt en werden door mij gekozen tijdens mijn meter’s bingo met nieuwjaarsdag (dat is haar manier van cadeautjes geven aan de familie). Omdat ik een eerste job heb gevonden, kriebelt het nog harder om al spullen te beginnen kopen voor later. In de Hema heb ik super toffe longdrink glazen gevonden die ik gewoon niet kon laten staan en dat was dus ook het eerste dat ik voor mezelf kocht om later mee te nemen naar mijn nieuwe woonplek.

Hema longdrink glazen

Daarnaast heb ik ook nog een notitieboekje gekocht met een zachte kaft. Ik weet nog niet goed welk doel het notitieboekje gaat krijgen. Het zal ofwel gebruikt worden voor briefings op het werk, ofwel als bullet journal/self care journal. ‘Never sleeping, always dreaming’ is trouwens een quote dat heel goed bij mij past.

Hema notitieboekje
Sweatshirt van C&A

Het hing vol met sweatshirts in de C&A en het was moeilijk kiezen. Het liefst had ik ze allemaal meegenomen. Het is uiteindelijk een zwarte geworden met geborduurde bloemen en het woord ‘Gorgeous’. 

C&A Sweatshirt
C&A Sweatshirt

Je zal je mij nooit betrappen op het verlaten van een Hema zonder dat ik er iets gekocht heb. Het is echt mijn lievelingswinkel. Die glazen wogen wel wat waardoor ik mij nog heb ingehouden qua aankopen. 😛 De C&A is ook zo’n winkel waar altijd wel iets hangt dat ik wil hebben.

 

Welke winkels kunnen jullie niet links laten liggen?

XX

Evelyn

Laat een berichtje achter:

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *