Fotoverslag: haar gekleurd + huwelijk ouders

09/03/2018 Evelyn 0 Reacties

Deze week vond het huwelijk van mijn ouders plaats. Speciaal daarvoor heb ik mijn haar eens een ander kleurtje gegeven. Daarom toon ik jullie graag in een fotoverslag het resultaat van mijn haar en een paar sfeerbeelden van de huwelijksdag.

Van blond naar rood

Ik wilde al enkele maanden mijn haar eens laten kleuren en vorig weekend heb ik het eindelijk gewaagd. Al een tijdje ben ik fan van rood haar. Eerst heb ik wel opgezocht welke haarkleuren bij mijn huidtype passen en gelukkig staat rood haar daar tussen. Toch bleef het bij de kapper een spannend moment. Als de kleur erop stond was mijn haar zo fel, ik moest er zelf nog aan wennen. Na een paar wasbeurten is de intensiteit wel al verminderd en nu vind ik het perfect zo.

Rood haar
Huwelijksdag van mijn ouders

Maandag ging het huwelijk door van mijn ouders. Het was een kleine plechtigheid in het gemeentehuis. Behalve mij en mijn broer waren er enkel nog twee getuigen bij. Na de plechtigheid heb ik nog enkele foto’s genomen van hun twee en zijn we nadien gaan eten.

Er was dus geen fotograaf aanwezig waardoor ik de meeste foto’s heb genomen. Ik ben wel blij met het resultaat, ondanks dat ik onze spiegelreflexcamera niet zo veel gebruik. Verschillende mensen vroegen zelfs al welke fotograaf de foto’s heeft genomen, haha. 

Heb jij eens een volledig andere haarkleur gehad?

XX

Evelyn

Laat een berichtje achter:

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *