Mijn boekenbuit van maart

29/03/2018 Evelyn 0 Reacties

Mijn ‘book challenge’ voor 2018 staat op 20 boeken. Dat wil dus zeggen dat ik 1 à 2 boeken per maand ga lezen. Dit lijkt misschien niet veel, maar ik hou het aantal zo laag omdat ik enkel ‘s avonds lees voor het slapen gaan. Om aan dit aantal te komen moeten er natuurlijk ook boeken gekocht worden. Daarom ga ik jullie elke maand mijn boekenbuit tonen.

De Royals Geheimen – Erin Watt

De eerste twee boeken had ik dit jaar nog gekocht en gelezen in januari. Zo was ik op tijd om het derde boek te lezen. Ik twijfel er niet aan dat dit boek weer heel goed gaat zijn. De personages evolueren boek na boek en zijn mooi beschreven. Je wordt volledig mee in het verhaal gezogen.

Royals Geheimen
Onoverwinnelijk – Lesley Livingston

Hier heb ik op zitten wachten. Het vorige boek had nogal een open einde waardoor ik echt aan dit boek wil beginnen. Lang zal dat niet meer duren nu ik aan de laatste pagina’s van Het Hazelwoud zit. Ik vraag mij vooral af waarom Fallon de beslissing heeft genomen om als Gladiatrix te blijven vechten. 

Onoverwinnelijk
Ready Player One – Ernest Cline

Dit boek stond eigenlijk niet op mijn leeslijst. Ik wist zelfs niet dat de film op een boek gebaseerd was. Een collega van mij was naar de première van de film gegaan en kreeg twee exemplaren van het boek mee. Hij heeft mij daarom dit boek cadeau gedaan omdat hij weet dat ik graag lees. Ik wou dat ik het boek nog kon lezen voor ik de film zondag ga zien, maar het zal voor erna worden.

Ready Player One

Welke boeken heb jij gekocht in maart?

XX

Evelyn

Laat een berichtje achter:

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *