Mijn eerste dag op het werk

20/02/2018 Evelyn 0 Reacties

Mijn eerste dag op het werk als grafisch ontwerper zit erop met de nodige hoofdpijn en nekpijn, maar voor de rest leef ik nog. 😛 Zo’n eerste dag is altijd vermoeiend door alle informatie die je rond je hoofd geslingerd krijgt. Toch vond ik het al een zeer geslaagde dag met leuke babbels en gelukkig nog niet zo’n moeilijke opdracht.

Mijn uitzet

De dag begon met een uur lang uitleg van S. over de werking van de computer en alle andere spullen die daar staan. Ik kreeg daarna zoals hij zei ‘mijn uitzet’, een schriftje, een balpen, een fluostift en post-itjes (wat volgens S. mijn beste vriend wordt). Verder kreeg ik ook het keukentje te zien, dat eigenlijk geen keuken is, maar gewoon een koelkast en een kast waarin glazen en een microgolfoven staat. Er is geen afwasbak, wat dus wil zeggen dat we soms onze afwas mee naar huis moeten nemen, haha.

Een bureau in iemand anders huis

Het gebouw waarin het bureau zich bevindt bestaat uit 2 delen waarvan het andere deel een privé-woonst is. Om naar toilet te gaan, moeten we langs buiten gaan omdat dit in het privé-gedeelte staat. Langs binnen gaat niet omdat de doorgang dichtgemaakt werd. Dus zeker nu is het door de kou en regen naar toilet. Gelukkig zitten we in rustige buurt met veel natuur. Dat maakt het wat dragelijker om naar buiten te gaan (maar laat het toch maar rap warm weer worden).

Veel bijgeleerd

Op deze eerste dag heb ik al heel veel bijgeleerd over het programma waarmee ik zowat altijd mee moet werken. Er zijn nog zoveel dingen die ik nooit op school heb gezien, dus het is vooral nu veel leren i.p.v. werken. Ik heb wel al een eerste opdracht gekregen en dat verliep nog redelijk goed. 

Het was een leuke eerste dag en ik kijk al uit naar wat de volgende dagen brengen.

Hoe verliep jullie eerste dag op het werk?

XX

Evelyn

Laat een berichtje achter:

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *