Mijn grafische werkjes van februari

07/03/2018 Evelyn 0 Reacties

Voor familie en vrienden maak ik graag gelegenheids- of evenementdrukwerk. Zo kon ik mij ook bezighouden tijdens de maanden dat ik naar werk zocht. Op mijn werk ga ik voornamelijk schoolboeken opmaken. Daarom ben ik binnenkort van plan om mijn grafisch ontwerp in bijberoep verder te doen. Dan kan ik van mijn hobby mijn werk maken. Vandaag toon ik jullie mijn grafische werkjes van februari. Bekijk die van januari hier.

Poster familiefietstocht

Dit jaar organiseren voor het eerst een familiefietstocht en daarvoor mocht natuurlijk geen poster ontbreken. Ik heb het wat speels gehouden om zowel volwassenen als hun kinderen te overtuigen om deel te nemen. Je kan na de fietstocht lekker eten met onze bbq, vandaar de fiets- en bbq-illustraties. Hopelijk gaat die dag het zonnetje mooi schijnen zodat de eerste editie een topper wordt.

Poster Familiefietstocht
Poster Rougekes fuif

Onze oudste tak (groep) organiseren elk jaar een fuif om geld in te zamelen voor hun buitenlands kamp. De fuif heeft telkens een ander thema. Dit jaar heet het de ‘Rougekes fuif’ waarbij het bier ‘Kasteel Rouge’ centraal staat. Het is dan ook een rode poster geworden, wat meteen in het oog springt.

Poster Rougekes fuif

Dit waren de grafische werkjes van vorige maand. Het waren er niet zo veel, enkel deze twee posters voor de scouts. Maar er staan nog een paar opdrachtjes op de planning voor binnenkort. 

XX

Evelyn

Laat een berichtje achter:

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *