Mijn outfit voor een huwelijk

13/02/2018 Evelyn 0 Reacties

In mijn vorig bericht schreef ik dat mijn ouders trouwen en dat ik hun uitnodigingen heb gemaakt. Vorige week ben ik gaan shoppen voor mijn outfit voor hun huwelijk. Eerst had ik het idee om een mooie broek/trouser en blouse te kopen omdat ik geen kleedjes persoon ben. Ik scrolde door websites van kledingwinkels om te zoeken naar de perfecte broek, maar ik was nog niet overtuigd.

Mijn tante heeft mij meegenomen naar de winkel ‘Chill’ en ‘Chill Over’ in Londerzeel. Daar zou ik echt mijn goesting vinden volgens haar. Ik had op voorhand naar hun Facebook-pagina gekeken omdat zij daarop hun nieuwe stuks tonen en ik liet mijn oog vallen op een kleedje. Maar ik dacht: weer een kleedje dat ik één keer ga aandoen en dat daarna in de kast blijft hangen (zo heb ik er al een stuk of vijf hangen die ik niet meer draag). In de winkel was ik dan ook eerst opzoek naar broeken en bij het passen was ik nog niet overtuigd. Dan had ik maar besloten om het kleedje te passen en het zat er boenk op (m.a.w. het was perfect). 

Kleedje

Het is geen groot feest en mijn mama gaat ook niet trouwen in een lang wit kleed. Daarom heb ik gekozen voor een kleedje waar ik ook nog mee kan gaan werken, op uitstap kan gaan, …. Deze keer zal het niet in mijn kast blijven hangen. 🙂

Kleedje Chill Over

Kleedje: Chill Over (het strikje hangt normaal aan de zijkant, maar is hier naar voor geschoven)

Schoenen

Bij mijn kleedje ga ik witte sneakers dragen omdat ik geen schoenen met hak kan dragen. Maar ik vind een witte sneaker eronder nog wel leuk en de kleur van de strepen komen in het kleedje voor.

Schoenen Berca Shoes

Schoenen: Berca Shoes

De trouwdag is in maart wanneer het eigenlijk nog winter is. Hopelijk wordt het toch een zonnige, niet-zo-koude dag. Indien het nog te fris is, ga ik op mijn kleedje een jeansjasje dragen dat ik nog in mijn kast heb hangen.

XX

Evelyn

Laat een berichtje achter:

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *