Mijn outfit voor Kerstmis

09/12/2017 Evelyn 2 Reacties

Elk jaar kijk ik uit naar Kerstmis. Samen zitten met familie, lekker eten, … én eens iets aandoen wat ik anders nooit draag. Ik draag nooit een rok. De rok van de scouts niet meegeteld. Ik noem het zelfs geen rok. Het is gewoon een vormloos, stijf stukje stof dat steeds omhoog kruipt. Maar we zijn aan het afdwalen. Ik heb dus een rok voor de feestdagen gekocht. Eentje dat ook nog eens licht weerkaatst waardoor ik nogal sta te blinken. Terwijl ik liever niet echt wil opvallen is dat nu wel het geval. Voor de feestdagen mag dat wel eens. Bij die rok hoort ook nog een bloesje met siersteentjes aan de hals, een toffe panty en mijn nieuwe Nike schoenen. Ik ga dus sneakers onder mijn rok dragen terwijl ik wel weet dat dit niet de mooiste feestcombinatie is. Het probleem is dat ik geen hakken of open schoenen kan dragen, dus vind ik sneakers of veterschoenen nog het beste alternatief (mij ga je niet in balerina’s tegenkomen ofzo).

Outfit voor Kerstmis
  • Blouse met siersteentjes + metallic rok: jbc
  • Panty met glitterbolletjes: Veritas
  • Schoenen: Zalando

Ik ben eens benieuwd of de rest van mijn familie en vrienden het een mooie outfit gaan vinden. Ze zullen waarschijnlijk verbaasd kijken als ze mij in een rok zien. 😛

XXX

Evelyn

2 mensen hebben gereageerd

  1. Oh. Mooie outfit! Dat blousje vind ik erg tof. Doet me eraan denken dat ik ook nog eens bij jbc moet gaan kijken! Oh, en sneakers onder een rokje kan gewoon vind ik. Staat stoer 🙂

Laat een berichtje achter:

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *