Mijn vroege kerstcadeautjes

03/12/2017 Evelyn 0 Reacties

Ik kies sinds een paar jaar mijn kerstcadeautjes uit die ik krijg van mijn ouders. Vroeger kreeg ik wel verrassingen, maar dat waren meestal dingen die ik niet mooi vond of kon gebruiken. Nu kies ik zelf, maar meestal halen ze de kerstboom niet eens. ūüėõ Als ik idee√ęn heb en ik zie dat bepaald product met korting, koop ik het direct (met goedkeuring van de ouders uiteraard, want het is nog steeds hun cadeau aan mij). Zo komt het dat ik nu al rondloop met mijn nieuwe aanwinsten. Daarnaast heb ik mijzelf ook verwend met een nieuw paar schoenen.

 

Een smartphone hoesje en magneet van CaseCompany.

Ik zoek al vanaf ik een OnePlus X in mijn bezit heb een hoesje dat ook nog eens mooi is. Ik loop al een paar jaar rond met een doorzichtig hoesje dat ik er gratis bij kreeg. Tijdens het nakijken van mijn mailbox kreeg ik een nieuwsbrief van CaseCompany waarin ze aankondigde dat ze korting geven met Black Friday (bedankt Vlaanderen om deze prachtige dag toe te passen). Het was al een tijdje geleden dat ik er nog eens iets bestelde en ging een poging wagen om mijn smartphonemerk tussen de lijst te zoeken. En daar stond hij: ‘de OnePlus’. Ik blij dat ik eindelijk een mooi hoesje rond mijn smartphone kan dragen en dat nog eens goedkoper. Eerst keek ik tussen de collectie van ontwerpen, maar dat waren er zo veel dat ik niet kon kiezen. Uiteindelijk had ik besloten om er zelf een te maken, met een quote dat ik onlangs had gevonden en heel toepasselijk is bij mij:¬†‘I am a daydreamer and a night thinker’. De foto is een gratis stockfoto van pexels.com en de tekst is afgewerkt met een rose gold effect.

Naast het hoesje heb ik ook een magneet gekocht voor in de auto. De laatste tijd ben ik veel op de baan om van het een sollicitatiegesprek naar het andere te gaan. Ik ben namelijk in september afgestudeerd en ben volop op zoek naar werk (maar daar later meer over). Onze GPS is al verouderd en wilt mij straten insturen die van richting zijn veranderd of doodlopend zijn geworden óf zelfs niet meer bestaan. Daarom wil ik vanaf nu met de GPS van mijn smartphone rijden en die magneet is daarvoor heel handig. Iemand die al ervaring heeft met GPS-apps en een goede kan aanraden?

Nike Air Force 1 schoenen

Ik ben trotse eigenaar van steunzolen¬†(*kuch kuch*) en mijn schoenen beperken zich tot gesloten schoenen waarvan de zool eruit kan en het liefst nog sneakers. Normaal koop ik geen schoenen online, maar ik heb mij er toch aan gewaagd. Ik heb al meerdere keren Nike’s gehad en telkens kon ik de zool eruit halen. Geen probleem dacht ik dus. De volgende dag nadat ik ze had besteld, kwamen ze toe. Wat bleek nu: Nike gebruikt in de Air Force reeks tegenwoordig zolen met foam-technologie en die kunnen er niet uit. Ik krijg het toch niet over mijn hart om ze terug te sturen, daarvoor zijn ze veel te mooi.

XXX

Laat een berichtje achter:

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *