Shoplog: Zalando, Bel&Bo en H&M

17/02/2018 Evelyn 0 Reacties

Deze week heb ik mij nog volledig laten gaan in (online) winkels met de gedachte: laten we al ons geld opdoen voor we beginnen te werken. Daarom dat ik nog een shoplog schrijf nadat ik jullie mijn outfit voor mijn ouders huwelijk heb getoont.

Ik had eigenlijk echt wel nog nieuwe kleren nodig om een beetje deftig voor te komen op het werk. Deze week heb ik dus een paar kledingstukken gekocht en een schoudertas die groot genoeg is om mijn lunchpakketje mee te nemen. Daarnaast heb ik ook nog een leuk cadeautje gekregen om mee te nemen naar mijn werk.

Gelukkig heb ik ook nog een bon van 50 euro gewonnen om op te doen in een kledingwinkel zodat ik niet volledig platzak zal zijn. Dat was trouwens de eerste keer dat ik iets heb gewonnen. 😄 

Jas van Only

Ik had in een winkel een leuke jas gezien, maar spijtig genoeg was die niet meer in mijn maat. Gelukkig bestaat Zalando om dit probleem op te lossen. Het is een kort jasje om te dragen als het warmer weer wordt.

Jas Only
Schoudertas van Even&Odd

Twee dagen nadat ik de jas op Zalando had besteld, viel mijn frank dat ik eigenlijk nog een schoudertas nodig had. Het mocht niet zomaar één zijn. Ik wilde namelijk een tas waar een brooddoos en drinkfles (van 21cm hoog) in past. Daarom leek het mij best om die ook online te bestellen. Ik bekeek of de tassen die ik mooi vond de juiste afmetingen hadden en die had ik dan opgeslagen om daarna de mooiste eruit te kiezen. Veel keuze was er niet aangezien de meeste schoudertassen niet zo groot zijn. Ik ben blij dat ik deze toch nog heb gevonden.

Tas Even&Odd
Trui van Bel&Bo

Meestal vind ik geen kleren in deze winkel, maar nu hangen er echt mooie stuks. Mijn oog viel direct op deze gestreepte trui, ook al draag ik normaal geen al te strakke truitjes. Ik ben wel onlangs een paar kilo vermagerd, dus ik heb het dan toch gepast en het zat perfect. Het is niet zo strak als eerst gedacht, maar het is wel iets wat ik een paar maanden terug niet zou gekocht hebben.

Trui Bel&Bo
Vintage jeans van H&M

Bijna al mijn jeans komen van H&M. Ze zijn goedkoop en ze hebben steeds leuke modellen. Nu hebben ze een ‘vintage’ collectie die ik geweldig vind. Het is eens geen skinny jeans (wat ik normaal draag), maar één met rechte pijpen en een hoog taille. Echt een jeans waar ze, wat ik op foto heb gezien, in de jaren 80 ook mee rondliepen. Het enige nadeel is dat het normaal een enkeljeans is. Maar omdat ik korte benen heb, moet ik de pijpen een beetje oprollen als ik mijn enkels bloot wil hebben.

Jeans H&M
Cadeautje: ananas drinkbeker voor op het werk

Mijn mama kwam met een tof cadeautje af om mee te nemen naar mijn werk. Het bureau waar ik ga werken heet ‘Banananas’ en omdat ze geen leuk banaan-gadget vond, is het een ananas drinkbeker geworden. Het komt alleszins in de bedrijfsnaam voor. 😛 

Ananas Drinkbeker

Welke kledingstijlen van vroeger zien jullie graag terugkomen?

XX

Evelyn

Laat een berichtje achter:

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *