Mijn top 3 liedjes op de radio #1

23/02/2018 Evelyn 1 Reacties

Thuis is de radio opzetten het eerste werk dat ik doe. Ik zit niet graag in de stilte en luister gewoon graag naar muziek.  Doorheen de jaren luisterden we thuis naar verschillende zenders en sinds een aantal jaren is dit nu Qmusic. Zij spelen vooral de meest recente popmuziek af. Daarom geef ik jullie mijn top 3 liedjes op de radio van dit moment.

Justin Timberlake – Filthy

Justin Timberlake is terug met een nieuw album en zijn nieuwe sinlge ‘Filthy’. Het is een totaal ander liedje dan je van Justin gewoon bent, het klinkt heel futuristisch. Zijn video benadrukt dat ook door een robot de hoofdrol te laten spelen. Ik ben al jarenlang fan van zijn muziek en deze andere wending kan me zeker en vast smaken.

Bruno Mars & Cardi B – Finesse

Nog zo’n zanger dat stuk voor stuk mooie singles uitbrengt. Dit liedje zet je aan het dansen en de video heeft een leuke nineties uitstraling. Als Cardi B start met rappen wordt je al instant happy.

Portugal The Man – Feel It Steel

De eerste keer dat ik dit liedje hoorde was ik er echt van overtuigd dat het werd gezongen door een vrouw. 😛 Ik had nog nooit van Portugal. The Man gehoord en hopelijk blijft het niet bij deze single. Het blijft na al die weken dat het op de radio komt een zeer goed.

Wat is jullie favoriete liedje van het moment?

XX

Evelyn

1 mensen hebben gereageerd

Laat een berichtje achter:

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *